You are here!!


Az Activia története

Az Activia története
Több, mint 1000 féle Activia termékünk elérhető 70 országban, különböző ízekben, állagban és kiszerelésben, a helyi hagyományoknak és ízlésnek megfelelően - és természetesen a Bifidus ActiRegularis® mindegyikben megtalálható.

 

Bár világszerte a natúr és az epres joghurt a legnépszerűbb, minden nemzetnek megvan a maga kedvence, és törekszünk arra, hogy ezt kínálatunk is kövesse. Brazíliában például népszerűek a helyi gyümölcsök, így sok fogy a papajás–zabpelyhes változatból, míg mondjuk Japánban az aloe ízesítés a sláger. 

 

Nemcsak az ízek sokféleségére törekszünk, vigyázunk arra is, hogy az Activia® megfeleljen a különböző kultúrák elvárásainak. Lengyelországban általában reggelire fogyasztanak tejterméket, ezért létrehoztuk az Activia® zabkását. Kanadában egy zsírmentes, mesterséges édesítőszer nélküli joghurtra volt igény, így piacra dobtuk a 0%-os Activiát, sztíviával. Oroszországban és Szaud-Arábiában a hagyományos italok a népszerűek, így ott megtalálható az Activia® Kefír és az Activia® Laban.

 

Világszerte népszerű ízek

Oroszország – Meggyes

Egyesült Államok – Barackos

Japán – Aloe-s

Olaszország – Kávés

Lengyelország – Áfonyás

Franciaország – Citromos

Brazília – Papajás–zabpelyhes

Spanyolország – Kivis

Egyesült Királyság – Rebarbarás

Mexikó – Ananászos, zelleres és fügekaktuszos

Németország – Barackos-maracujás

 

A világszerte legnépszerűbb öt íz

Natúr

Epres

Aszaltszilvás

Vaníliás

Müzlis

 

Szintén érdekelhet