You are here!!


A gyümölcs az Activiában

A gyümölcs az Activiában

 A világszerte legnépszerűbb öt íz
Az Activia® rengeteg gyümölcsös ízben kapható, sok-sok formában: a finoman, lágyan elkevert gyümölcsös joghurtoktól kezdve egészen a gyümölcsdarabos, rétegzett joghurtokig.

 

A Danone közel 20 országból szállít gyümölcsöt, és a teljes folyamatot szigorúan ellenőrizzük. A termesztéstől a szedésig, a darabolástól a raktározásig minden gyártási fázis során megbizonyosodunk arról, hogy csak a legjobb minőségű gyümölcsök kerülhessenek a joghurtjainkba. 

 

A fától a pohárig tartó út aprólékos munkát igényel. A gyümölcsöt leszüretelik, általában kézzel, majd megmossák, meghámozzák és - attól függően, milyen joghurtba kerül - feldarabolják vagy finomra aprítják, majd úgynevezett gyümölcskészítményt készítenek belőle, ami leginkább a lekvárra hasonlít.

 

Több, mint 1000 féle recept szerint készítjük az Activiát®, hogy minden ízlésnek megfeleljünk hetven országban. A világszerte népszerű epertől a Japánban árult acai bogyóson át a brazíliai papajás–zabpelyhesig, bármilyen Activia® termékünkról is legyen szó, gondoskodunk tóla, hogy csak megfelelő minőségű gyümölcsöt használjunk, ami jól kiegészíti a joghurt krémes, finom állagát.

 

Szintén érdekelhet