You are here!!


A tudomány a Bifidus hátterében


A bifidobaktériumok az emberi szervezet természetes részei.

A bifidobaktériumokat könnyű felismerni Y formájuk miatt.

A bifidobaktériumokat Henry Tissier fedezte fel anyatejjel táplált csecsemők bélflórájában.

Kutatások bíztató eredményei inspirálták a Danone-t arra, hogy a bifidobaktériumok hozzáadásával készítsenek joghurtot.

Miután a Danone kutatói laboratóriumi körülmények között többféle bifidobaktériumot is megvizsgáltak, a Bifidus ActiRegularis®-t választották ki, amely jól szaporodik a tejben, majd a kész joghurtban hosszú ideig életben marad.

A Bifidus ActiRegularis® az Activia® tulajdona, receptjének meghatározó része.

A Bifidus ActiRegularis®-t a párizsi Pasteur Intézetben jegyezték be, Bifidobacterium lactis CNCM I-2494 tudományos néven.

Egy 125 g-os pohár Activia® 4 milliárd Bifidus ActiRegularis® baktériumot tartalmaz.

A Bifidus ActiRegularis® bizonyítottan képes túlélni egy egész emésztőrendszeren átvezető utazást.

Szintén érdekelhet