Ingrid Silva, tánclépésben a boldogság felé

Belső erő és elszántság - fedezd fel a nemzetközi hírű balett táncos inspiráló történetét!


Ismerd meg a történetét!

Dee Caffari tengerre száll

Korábban soha nem vitorlázott egyedül, mígnem fejébe nem vette, hogy ő lesz az első nő, aki körbevitorlázza a világot, dacolva a széllel és az áramlatokkal.


Ismerd meg a történetét!

Élj szinkronban!

Érezd a belső erőd, éld át az InSync állapotot - hozd ki magadból a maximumot! Tudod milyen ez? Mintha a lehető legjobb énedet vennéd elő.

InSync történetek

Ismerd meg ezeknek a tehetséges nőknek a történetét, és tudd meg, hogyan hozták ki magukból a maximumot, hogy valóra váltsák az álmaikat!

DEE CAFFARI

Dee története

Brit vitorlázó, aki világrekordot döntött.

INGRID SILVA

Ingrid története

Brazil balerina, akit New Yorkig repített a hírnév.

SZINKRONBAN MARIE KONDÓVAL

Kíváncsi vagy, hogyan alkalmazza a japán kultúra alapelveit a nagy rendrakóként ismert Marie Kondo, hogy összhangban érezze magát nap mint nap?

Marie Kondo megváltoztatta az életünket azzal, hogy megmutatta a mennyi örömöt tudnak nekünk szerezni a körülöttünk lévő tárgyak - ha tudjuk, hogyan bánjunk velük. Az általa megalkotott egyszerű rendrakási módszer végigsöpört a világon, és megváltoztatta sokak életét. Az új InSync könyvünkben pedig megosztja velünk a gondolatait arról, hogyan éljünk szinkronban. Persze nemcsak róla fog szólni, a könyvben a ti történeteitek is helyet kapnak majd!

Ismerkedj meg Marie Kondóval!

Ismerkedj meg a történetek főszereplőivel!

Ezek a nők megosztják velünk azt az érzést, amikor a lélek, a szellem és a test tökéletes harmóniában együttműködik.