A kényeztetés tudománya
A kényeztetés tudománya
Modern korunkban egy étel annyira ízletes, amennyire jól mutat az Instagramon – és ezzel nincs is baj!
Modern korunkban egy étel annyira ízletes, amennyire jól mutat az Instagramon – és ezzel nincs is baj! Az étel élményét az ízeken túl a szín, az állag és az illat adja. Az Activia kutatások keretében érzékszervi szakértőinkkel karöltve azon dolgozunk, hogy az Activia minden szinten tökéletes élményt nyújtson.
Modern berendezésekre, valamint fogyasztói és ügyfélkutatások eredményeire támaszkodva a Danone Nutirica Kutatóközpont tudósai segítenek megtalálni azokat az illatokat és érzékszervi tulajdonságokat, melyek garantálják a legmagasabb elégedettséget.
Ízvilágunk
A lágyság a középső nevünk. Rendkívüli figyelmet fordítunk a friss tej és a fermentáció egyensúlyára, hogy különleges ízvilággal kényeztessünk téged.
Termékeink állaga
Bársonyosan krémes, és lágyan olvad a szájban. Mindez az élmény gyümölcsdarabokkal vagy éppen magvakkal téve lesz még izgalmasabb.
Illataink
Csak a természetből merítünk inspirációt: gyengéden tejes alapillat, melyet a gyümölcsök lágy illata tesz harmonikussá.
Színeink
Ahogy ezt is a természet ihlette… csábítóan lágy és fehér. Hozzáadott gyümölcseink pedig az eredeti, érett színvilágot tükrözik.
Hangjaink
Mmm… mmm… mmm… mennyei!