A kényeztetés tudománya

A kényeztetés tudománya

Modern korunkban egy étel annyira ízletes, amennyire jól mutat az Instagramon – és ezzel nincs is baj!

Modern korunkban egy étel annyira ízletes, amennyire jól mutat az Instagramon – és ezzel nincs is baj! Az étel élményét az ízeken túl a szín, az állag és az illat adja. Az Activia kutatások keretében érzékszervi szakértőinkkel karöltve azon dolgozunk, hogy az Activia minden szinten tökéletes élményt nyújtson.

Modern berendezésekre, valamint fogyasztói és ügyfélkutatások eredményeire támaszkodva a Danone Nutirica Kutatóközpont tudósai segítenek megtalálni azokat az illatokat és érzékszervi tulajdonságokat, melyek garantálják a legmagasabb elégedettséget.


Ízvilágunk
A lágyság a középső nevünk. Rendkívüli figyelmet fordítunk a friss tej és a fermentáció egyensúlyára, hogy különleges ízvilággal kényeztessünk téged.

Termékeink állaga
Bársonyosan krémes, és lágyan olvad a szájban. Mindez az élmény gyümölcsdarabokkal vagy éppen magvakkal téve lesz még izgalmasabb.

Illataink
Csak a természetből merítünk inspirációt: gyengéden tejes alapillat, melyet a gyümölcsök lágy illata tesz harmonikussá.

Színeink
Ahogy ezt is a természet ihlette… csábítóan lágy és fehér. Hozzáadott gyümölcseink pedig az eredeti, érett színvilágot tükrözik.

Hangjaink
Mmm… mmm… mmm… mennyei!

  • Az URL cím másolása vágólapra
Tetszett amit olvastál? Tegyél próbát egy másik izgalmas olvasmánnyal is!